Nyhedscenter

Hvad er god skocreme

marts 03, 2023

Hovedformålet med skosværte er at fugte, lysne, skimmel og vandtætte lædersko og forlænge levetiden for lædersko. Teksturen af ​​skocreme er opdelt i emulsion, fast og flydende. Når du køber skosværte, skal du være opmærksom på følgende elementer for at hjælpe med at vælge skosværteprodukter af høj kvalitet.


Emballagen til emulsionsskocreme er normalt aluminiumsplastikslange, PE-slange eller dåse. Slangeprintet skal have klar skrifttype, høj mønstermætning og regelmæssig producent, executive standard og produktionsdato. Slangekroppen er fuld, og udgangsrøret er tæt forseglet uden lækage. Efter hætten er åbnet vil den ikke flyde over, og skocremen vil blive fremstillet ved forsigtigt at trykke på slangen. Konsistensen er moderat, og den er fin, fedtet og fri for ejendommelig lugt. Slangehætten er nem at skrue af og stramme. Emulsionsskocremens hovedfunktion er at fugte læderet. Når de bruges på lædersko, kan læderskoene til en vis grad genoprette blødheden, og kan reparere fine ridser. Her anbefaler vi cremeskocremen lavet af Hongyu Company, producenten af ​​skoplejeprodukter i Wuxi, Kina.

https://www.chinahonco.com/products-detail-235706


Emballagen til solid skocreme er normalt jernkasse. Sommerfugleknappen på jernkassen skal være holdbar og fri for grater, let at åbne låget, og æskehuset og jerndækslet skal være tæt og fri for revner. Skosværten må ikke revne, krympe eller lugte. Den solide skocreme produceret af producenten af ​​skoplejeprodukter er i overensstemmelse med udenrigshandelsstandarderne. Ingredienserne af høj kvalitet kan effektivt lysne læderskoene og spille en vis vandtæt rolle.

https://www.chinahonco.com/products-detail-232593


Emballagen til flydende skocreme er normalt plastflaske med svampehoved. Plastflaskehuset skal være glat uden modhager, revner og moderat hårdhed. Svampehovedet skal være tæt pakket uden væskelækage, og væsken skal udledes jævnt. Den flydende skocreme produceret af producenten af ​​skoplejeprodukter har mange flaskestile, som kunderne kan vælge imellem. Den højkvalitets skocremeformel kan hurtigt gøre læderskoene lysere.

https://www.chinahonco.com/products-23901

Grundlæggende oplysninger
  • Året etableret
    --
  • Forretnings type
    --
  • Land / Region
    --
  • Hovedindustrien.
    --
  • Hovedprodukter
    --
  • Enterprise Juridisk Person
    --
  • Samlede medarbejdere.
    --
  • Årlig output værdi.
    --
  • Eksportmarked
    --
  • Samarbejdede kunder
    --

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
dansk
Polski
svenska
Aktuelt sprog:dansk